Vendégházunk

Vidéki komfort, modern megoldás

A vendégház

Hangulatos kis sváb parasztházunk két állandó, igényesen felújított és berendezett szobával várja a vidékre látogató vendégeket. Szobáink egyszerre testesítik meg a régi kor paraszti kultúrájának építészeti stílusjegyeit és a modern, letisztult, XXI. századi dizájnt. A környéken továbbá lehetőség van arra, hogy egy könnyed sétát vagy akár hosszabb túrát tegyünk a palkonyai természetben, vagy a pincesorokon megkóstoljuk a lokális borkínálatot. A közelben lévő welnessekben (Harkányban és Siklóson) pedig kinyújtóztathatjuk fáradt végtagjainkat!

 

Szerelmi fészek

Franciaágyas szobánk elsősorban párok, házasok és kisebb családok érkezését várja, ugyanis igény szerint pótágyat is el tudunk helyezni a szobában. A szerelmi fészek meleg és otthonos kialakítása felejthetetlen élményt nyújt a meghitt és idilli kikapcsolódáshoz Palkonyán!

A szállás ára 12.500 Ft/fő/éj.

Reggeli 3900 Ft/fő

NTAK regisztrációs szám:

MA19003445

Családi apartman

Gondoltunk a családokra és baráti társaságokra is, így négyágyas apartmanunk tökéletes szálláshelyként szolgál nagyobb létszámú vendégeink számára. Tágas, egy nappaliból és egy emeleti hálószobából álló apartmanunk kellő teret biztosít a virgonc gyerekek és a piheni kívánó felnőttek számára egyaránt.

Az apartman 2-3, illetve 4 fő részére is kényelmes kikapcsolódást nyújt.

Családok vagy baráti társaságok esetén a két szoba összenyitható.

A szállás ára 12.500 Ft/fő/éj.

Reggeli 3900 Ft/fő

NTAK regisztrációs szám:

MA19003445

Galéria

Szobafoglalás Ajánlatkérés